ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ

Употребата на полупрозрачни, боядисани и матирани стъкла може да преобрази изцяло интериора на дома или офиса ви. Те могат да намерят употреба както при новаторски решения за стени, колони, врати, така и в мебелите около вас. Качествата на тези стъкла, като технологична здравина, защитеност от надраскване и устойчивост на замърсяване ги правят удобни за употреба и лесни за поддръжка.

 

Смесването на различни похвати геометрично и фигуративно дизайнерско остъкляване намира широка употреба в модерната съвременна архитектура. Като добавка към чисто естетичната функция на това остъкляване то също така може да се използва и за изолиране на помещения за уединение.

 

Всички огледала отговарят на най-строгите стандарти за качество и екологичност.

Те може да бъдат както стандартни, също и

цветни (кафяви, сиви, зелени) или пък ако

предпочитате старинни.

 

С помощта на гравирани,матирани, цветни или стъкла със ситопечат можете да си осигурите спокойствие и дискретност в дома или офиса.

 

Все по-голямата употреба на стъкло във вътрешния дизайн и интериорните решения изисква то да бъде максимално безопасно.

 

Вътрешни стени, колонки, перила, врати, стълби, маси, етажерки, витрини, камини – всички тези неща могат да Ви носят комфорт

и сигурност, да бъдат изработени от закалени и огнеупорни стъкла.

 

Когато става дума за практичност и функционалност плъзгащите интериорни врати Ви предлагат голямо удобство. Те могат да се изработят, според Вашите изисквания и интериор, с едно или две плъзгащи крила с различна височина и ширина. По този начин те могат да се използват не само като врати,

а също така и като портали, както и за изграждане на цяла стъклена стена.

Кристиан  Нейко