ВИТРИНИ, ПРЕГРАДНИ СТЕНИ

Kомпанията предлага няколко системи за фасадно(вътрешно) и интериорно безшпросно остъкляване за изграждане на преградни стени изцяло от закалено или многослойно стъкло. Ние предлагаме доставка и качествен монтаж за обковите и аксесоарите на водещите  фирми CASMA , MAB както и на френската фирма ASSA ABLOY.

 

Стандартна система за безшпросно остъкляване е система която позволява изграждането на стъклени витрини и преградни стени от единично стъкло с възможност за вграждане на летящи стъклени врати на подов автомат или странично захващане.

 

Системи тип „подвижна стена” с вградена летяща врата – при тези системи подвижните крила се движат последователно или отделно едно от друго като при нужда се събират в единия край . Крилата се носят от горна релса и при тази система не се налага вграждането на долен водещ прoфил.

 

Invisible connection  е иновативна система за стъклени сгъваеми врати без рамка.Системата се плъзга по горен профил ,а долният механизъм е скрит в долен водещ профил ,който бива внедрен в пода.

 

Системи тип хармоника – подвижна преграда тип „хармоника” при която стъклените крила са захванати едно за друго и се носят от горна релса и вграден долен водещ прoфил

Ситеми за плъзгащи се врати са компактни с възможност за монтаж на неподвижни и подвижни плъзгащи крила до 150 кг, носени от горна релса без подов профил.

 

 

Интериорни стъклени врати - това решение е много популярно напоследък - изцяло стъклена врата,върху дървена или метална каса, като крилото може да бъде цветно орнаментно, изцяло или частично матирано стъкло.

 

 Тези остъклявания не правят визуална бариера поради тази причина те са се наложили на пазара за остъкляване на съвременните сгради както и за функционалното им преграждане. Те намират широко приложение във фасадите и интериора

на магазини , аерогари, ресторанти, банки,

хотели, жилища.

Кристиан  Нейко