Принт върху

сктъкло

Принтът върху стъкло, независимо дали е с рекламна цел или декоративна задача, е подходящ за оформление на всякакви пространства. Позволете на цветовете да влязат в дома ви и да го изпълнят със смели и новаторски решения!

 

Най-широката употреба на принт стъклата е за вътрешна декорация – това могат да бъдат стъклени вложки в мебели, кухненски панели, стъклени врати, преградни стени, врати на гардероби, тавани, цветен субстрат за огледала и др.

 

Искате да имате най-забележимата витрина, уникален плот, впечатляваща стъклена врата,  или гръб за кухня?

 

Професионално изработените принт стъкла се отличават с устойчивост на механични удари, издръжливи са на високи и ниски температури. В областта на декоративното оформление, технологията принт върху стъкло е много напреднала, а самите принт стъкла са изключително атрактивни.

 

Използването на качествени сертифицирани материали при изработката на принт стъкла гарантира безопасността на околната среда, осигурява превъзходно възпроизвеждане на цветовете и устойчивост на покритието. Всичко това позволява използването на принт стъкло с пълноцветен печат, не само за гардероби и интериорни врати, но и за мебели, разположени в места с високи хигиенни изисквания, например детски стаи.

 

Принт стъклата се използват и за изпълнението на офис дизайн ,обзавеждане на кухни, спални, фоайета,декорации на стени и сгради.

 

Отлично изпълненият интериор в помещение

за гости веднага прави добро впечатление на посетителите – това е първото нещо, което те виждат при пристигането си и, разбира се, оценяват. В тази връзка, технологията на печат върху стъкло и използването на принт стъкла гарантирано ще подобри имиджа на всяка една компания.

 

Нашите дизайнери могат да подготвят визии специално за Вас или да принтираме

Ваш проект.

Кристиан  Нейко