МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

Кристиан Нейко залага на съвременни технологии, автоматизирано оборудване и непрекъснат контрол. Висококвалифицираният инженерен и изпълнителски екип осигуряват отлично качество, точност и срок на изработка.

 

Професионалният екип има опит в изработка

на метални конструкции. Ние разполагаме с експертите, оборудването, продуктите и амбицията да проектираме и да изпълним високопрофесионално Вашия нов проект.

 

Работим само с висококачествени материали и влагаме внимание във всеки детайл с цел постигане на оптимален резултат . Разполагаме с различни материали за изработка на парапетите, с богата цветова гама и цветови ефекти на профилите, аксесоарите или стъклата.Те се характеризират с висока якост

и позволяват множество архитектурни комбинации.

 

Отстраняването на повреди и дефекти се извършва в максимално кратки срокове в гаранционния или извънгаранционния период на обслужване.

 

Ако имате въпроси или се интересувате от цени, изпратете ни онлайн запитване. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо, за да Ви дадем конкретен отговор или оферта.

Имаме изработени и монтирани голямо разнообразие от метални навеси, козирки на жилищни и офис сгради, търговски и промишлени обекти. Те са различни модели и размери. Прави или извити, едноскатни или двускатни.

 

Металната част се изпълнява от здрави метални профили.

 

За красивия дизайн предлагаме орнаменти внимателно изработени.

 

 

Имаме много проекти изпълнени с поцинкована покривна ламарина, също комбинирани модели на метал с дърво, битумни керемиди и много други.

 

Най-важното, на което държим е използването на висококачествени материали, професионална изработка, перфектно изпълнение на заварките и монтажа. Металният навес трябва да бъде много здрав и издръжлив на всякакви натоварвания и атмосферни влияния. Затова изработката и монтажа на навеси и козирки е много отговорна работа и задължително трябва да

се изпълнява от професионалисти.

Предлагаме широка гама /комплекс/ от услуги в областта на проектирането, производството и монтажа на своите клиенти.

 

• Производство и монтаж на парапети

• Производство на козирки, навеси, фасадни обшивки, бордове от не-ръждавейка /INOX/, стъкло,  прахово боядисване на детайлите и конструкциите.

• Производство и монтаж на външни, вътрешни, прави и извити метални стълби.

• Разработка и реализация на дизайнерски решения тип “Аксесоари”.

• Пълна окомплектовка на изделията и конструкциите с необходимите аксесоари и комплекти собствена разработка.

• Нестандартни метални конструкции по индивидуален проект.

• Оборудване на магазини и други търговски обекти.

Кристиан  Нейко