АВТОМАТИЧНИ ВРАТИ

GEZE е сред най-добрите в света за продукти, системи за автоматични врати, свързани с врати, прозорци и технологии за безопасност. С обширна подкрепа за вашите строителни изисквания ние реализираме решения, които обединяват функционалност, безопасност, комфорт и дизайн. С нашия опит в автоматизацията и изграждането на мрежи, ние превръщаме сградите в интелигентни сгради. От първоначалната идея до нейната реализация с голямата серийна програма и до индивидуални решения, с индивидуално обслужване и поддръжка.

 

Плъзгащите се врати осигуряват удобен и безопасен достъп до сградата, фасадата и вътре в сградата. Като спестяващи пространство и тихи врати, те са станали незаменими в много сгради. Дали това е ръчно или автоматично решение, системите за плъзгащи се врати GEZE са визуално изключителни и се вписват във всеки стил на архитектурата. Системите за автоматични плъзгащи се врати без бариери с най-съвременна технология на задвижване са изключително функционални. Това дава възможност да се реализират най-разнообразните изисквания за употреба.

 

Автоматичните врати осигуряват удобен достъп с най-високите стандарти за сигурност на потребителите.Механизмите на вратите са доста силни и задвижват големи и тежки плъзгащи се врати. Резултатът е дискретни и сложни системи от плъзгащи се врати, направени от стъкло, например за фоайета,входове на административни сгради и друг тип обекти.

DORMA

 

Водещ световен производител на решения за

за достъп, които позволяват по-добрa нова многофункционална система за плъзгащи се врати.

Автоматичните врати осигуряват оптимална

функционалност. Те са иновационна система, която осигурява удобство в сгради с голяма посещаемост,

не заемат голяма площ и са лесни за инсталиране. Оперативната им система позволява пълно съобразяване с нуждите на клиента.

 

 

BESAM

 

UNISLIDE вратите могат да бъдат двустранно комбинирани, с механична система за спешни случай, която отваря вратите, или с автоматична такава, която ги отваря или затваря в случай на авария. UNISLIDE така също могат да бъдат свързани с противопожарна аларма или детектор за дим.

 

 

SLIM е най-разпространеният модел автоматични врати, който също се предлагат във варианти ТELESCOPIC и BREAK-OUT. С тънкият си алуминиев профил тези врати осигуряват както чудесна декорация, така и висока функционалност.

 

 

ROWERSWING са електрохидравлични врати, подходящи в почти всички случай както за външни така и за вътрешни врати на помещения, в които е необходимо осигуряването на тишина и сигурност – банки, болнични заведения и хотели. Тези врати са напълно безшумни и позволяват регулиране на скоростта на отваряне и затваряне според индивидуалните Ви нужди.

 

Кристиан  Нейко