Кристиан Нейко повече от 25 години се стреми към изграждането на модерна, динамична и активна организация, която допринася за развитието на нашите бизнес партньори и създаване на ценни работни места.

 

Компанията разполага с три производстени бази на територията на град София.

 

Ние добавяме стойност към бизнеса на нашите партньори, като предлагаме разширени продукти, услуги и решения с постоянно подобряващи се характеристики.

Нашата мисия е да повишим конкурентоспособността на нашите клиенти, като изпълним техните очаквания.

Ние си партнираме с  производители , които имат високи изисквания за доставка на профили и обков. Високото качество и обслужване са основата за сътрудничество. Прилагаме допълнителни процедури за сертифициране на компоненти и засилени производствени процеси, за да осигурим разширени гаранции за продукта.

 

Нашите продукти отговарят на изискванията на европейските стандарти и местните строителни разпоредби на пазарите, които обслужваме. Също така следваме индивидуални споразумения с нашите клиенти. Цялата ни европейска продуктова гама отговаря на изискванията на маркировката CE. Всички инсталации работят въз основа на системата за управление на производството ISO 9001.

Периодичната оценка на нивото на реализация по отношение на контрола на качеството се извършва

на базата на количеството продукция, оценка на количествата стоки, произведени в производствения процес, както и удовлетвореността на клиента.

Ние предлагаме независими технически съвети относно избора на компоненти в нашите готови продукти. Решението, което препоръчваме, ще зависи от изискванията за производителността на продукта,

мястото му на употреба, приетите методи на обработка

и необходимия период на доставка.

 

За да се гарантира най-високо качество, всички стъкла се обработват с машини от най-реномираните производители. Машините включват линии за рязане на стъкло BYSTRONIC  и  MACOTEC, FOREL и BYSTRONIC линии за стъклопакети , пещи за закаляване GLASSROBOT и TORNATI FORNI, CNC обработващи центрове INTERMAC, CNC линии ELUMATEC и URBAN

за обработка на алуминиеви и ПВЦ профили.

Особено напреднали технологични процеси се извършват на нашите производствени линии TORNATI FORNI и PUJOL за ламинирано стъкло,  устройства INO

за производство на печатно емайлирано стъкло.

Ние помагаме на нашите доставчици на машини да определят посоките на развитие. Участваме в тестване

и внедряване на ново оборудване и технологии. Чрез такива иновации на оборудването непрекъснато разширяваме и модернизираме производстения процес. Така получаваме и поддържаме технологичното предимство.

 

Фирмата предлага голям асортимент стъкла на

водещите производители като:

AGC / Guardian Glass / Saint - Gobain

Şişecam Flat Glass

Стриктно изпълнение и високо качество

 

Производствения процес на “Кристиан Нейко” е строго подчинен от технологична гледна точка и е разделен на звена, цехове.

Въведена е подробна производствена схема за всеки детайл, внедрен или проектиран. Ние се стремим непрекъснато да развиваме и оптимизираме производствения процес като внедряваме нови технологии.

 

Всяко производство на “Кристиан Нейко” протича през следните етапи:

 

· Проектиране

· Разчети

· Ценообразуване

· Изготвяне на технологична карта

· Корекции съгласно проведените тестове

· Възможност за разсрочено плащане по индивидуално договорена схема

 

Ние предлагаме:

 

· Високо качество на изделията в готов вид

· Естетичност

· Съобразност с човешките потребности

· Сигурност

Кристиан  Нейко